Jogi nyilatkozat

A reggelesteTM.hu internetes honlap azért jött létre, hogy általános tájékoztatást adjon Maharishi Transzcendentális Meditációjáról és annak jótékony hatásairól. A legjobb internetes források fordításával, összevetésével, pontosításával, külföldi és magyarországi tapasztalatok megosztásával, ill saját tapasztalataink átadásával reméljük, hogy sikerült hitelesen bemutatnunk ennek az egyszerű technikának olykor bámulatos jótékony hatásait.

Szeretnénk, ha minél többen megismernék ezt a csodálatos technikát, melynek segítségével könnyedén és kényelmesen tudjuk megtapasztalni életünk legalapvetőbb mezejét, tudatunk legegyszerűbb állapotát.

Habár személyesen meg vagyunk győződve a Transzcendentális Meditáció hatékonyságáról, és ártalmatlanságáról, jogi követelményeknek megfelelően az alábbi nyilatkozatot tesszük:

A reggelesteTM.hu felelősségének kizárása

A reggelesteTM.hu tartalma kizárólag tájékoztató jellegű! Habár mindent megtettünk, hogy a honlap tartalma tudományos és szakmai szempontból is minden szinten megállja a helyét, a reggelesteTM.hu oldalain található információk felhasználásának eredményeiért, ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

A felsorolt ismertetők, cikkek, válaszok olvasásakor mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást! Kizárólag informális célokat szolgál, és nem tekinthető hivatalos egészségügyi tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntései meghozatala előtt a honlap használatán túl kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, mert az oldalainkon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag az Ön felelősségére, kockázatára történik!

Oldalaink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhatnak. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy az általunk linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sértik, a linket haladéktalanul eltávolítjuk a reggelesteTM.hu oldalról. Az általunk használt linkek illetve az azokon keresztül lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

Köszönettel vesszük, ha olvasóink észrevételeikkel vagy javaslataikkal hozzájárulnak oldalunk minőségének, információs tartalmának emeléséhez, tartalmi, szakmai, vagy tudományos helyességével kapcsolatban!

Kérjük, abban az esetben ha bármilyen észrevétele van, küldje el az lakos.antal "kukac" TM. org e-mail címre

Hivatkozások a reggelesteTM.hu-ra, információ átvétel

Nem szükséges előzetes írásbeli hozzájárulás abban az esetben, ha a reggelesteTM.hu cikkének címét, vagy - a főoldalunkon való megjelenítéskor látható - bevezetőjét (leadjét) veszik át. Ez esetben kitétel, a jól olvasható forrásmegjelölés (Forrás: reggelesteTM.hu ) és link elhelyezése, mely a http://www.reggelesteTM.hu domainnévre mutat.